۲۶۴۱۳۰۲۴ - ۲۱ (۹۸+)

۲۶۴۱۱۶۵۰ - ۲۱ (۹۸+)

جهت مشاوره با دکتر برزنجی میتوانید از راه های زیر اقدام فرمایید:

ابتدا بخش پاسخ به سوالات شایع در موضوع مورد نظر خود را مطالعه نمایید.

شما میتوانید از طریق فرم زیر سوال خود را ارسال نموده و جواب آن را دریافت نمایید. در صورت تمایل میتوانید عکس خود را upload نموده و نظر دکتر برزنجی را جویا شوید.

در صورت نیاز به مشاوره حضوری ، جهت تعیین وقت ملاقات با شماره مطب تماس حاصل فرمایید. آدرس و شماره تلفن مطب در بخش تماس با ما موجود میباشد.

در ضمن، E-mail مستقیم دکتر برزنجی، info@drbarzanji.com می باشد.
bulletپرسش: آیا استفاده از بیحسی موضعی برای جراحی بینی مانند بیهوشی عمومی کاملا بدون درد خواهد بود و هیچ گونه تفاوتی ندارد؟
پاسخ: با سلام بيحسى موضعى هم زير نظر متخصص بيهوشى با استفاده از دارو انجام ميشود و ميزان راحتى بيمار بستگى به تجربه متخصص بيهوشى دارد. من شخصاً در عمل هاى پروتز چانه و جراحى پلك و لاله گوش از بيحس موضعى زير نظر متخصص بيهوشى استفاده ميكنم ولى جراحى بينى را تقريباً هميشه با بيهوشى عمومى انجام ميدهم چون بيمار بسيار راحت تر است.
bulletپرسش: با سلام 6 سال پیش تزریق لب با زل امولین آلمانی انجام داده ام و از چند ماه بعد از تزریق زل بصورت گلوله در امده و در لبم باقی مانده و البته در ظاهر چیزی مشخص نیست ولی لبم به حالت قبل از تزریق درآمده . دکتر میگوید زل هیالورونیک بوده است 1) ایا امکان دارد زل هیالورونیک به این صورت دربیاید؟ 2 )به نظر شما تزریق زل مجدد اگر زل خوبی مثل زوویدرم باشد همزمان با زل موجود در لبم خطر دارد ؟ و ایا امکان عفونت این زل وجود دارد؟
پاسخ: باسلام اين ژل هاى متفرقه به علت ناخالصى هايى كه دارند باعث واكنش بدن و ايجاد ظاهر اصطلاحاً گلوله مانند ميشوند. لازم است اول اين ژل باقيمانده تخليه شود و بعد از بهبودى ژل استاندارد مثل جوويدرم يا رستيلن تزريق شود. 
bulletپرسش: باسلام ممنون میشم بفرمایید کسی که کبودی و گودی و پوست نازک زیر چشم.دارد بهترین روش تزریق چربی میباشد یا جراحی پلک موثر است.
پاسخ: با سلام اگر مشکل اصلی گودی است احتمالا" تزریق چربی مناسب است. در هر صورت لازم است معاینه انجام شود چون گاهی اوقات هر دو کار لازم است.
bulletپرسش: سلام وقتتون بخیر . 3 سوال خدمتتون داشتم ممنون میشم ج بدید . 1. بعد از کذشت دو ماه از عمل معمولاً چند درصد از نوک بینی تورم میباشد سفتی نوک بینی نشانه تورم است ؟ تورم بینی بخوابد نوک بینی میوفته ؟
پاسخ: با سلام بعد از دو ماه هنوز بينى ورم قابل توجهى دارد. با كاهش ورم دليلى ندارد كه نوك بينى افت داشته باشد. 
bulletپرسش: با سلام میخواستم بدونم‌که ایا دستگاه کوچک کننده بینی برای بینی های گوشتی مناسبه و تاثیری دارد؟
پاسخ: خير، اين دستگاه ها هيچ جايگاه علمى ندارند.
bulletپرسش: سلام برای پرتز بینی ازکجا میشه تشخیص داد که گذاشته شده یا نه؟اگر پره های بینی به نسبت ارتفع بینی کمتر جمع شده باشد چیکار میشه کرد؟درس میشه با روتوش یا نیاز به دوباره بازشدن درکلینیک داره؟
پاسخ: با سلام اولاً پزشكان بسيار كمى از پروتز در بينى استفاده ميكنند. عكس راديولوژى ميتواند پروتز را نشان بدهد. براى جمع كردن پره ها اين كار را ميتوان حتى در مطب با بيحسى موضعى انجام داد.
bulletپرسش: سلام سپاسگزار از این که جواب سوالها رو میدید ، در جراحی بینی اگربخیه فقط از پره زده شه یعنی بخیه ای بین دو سوراخ بینی زده نشه به این معنی هس که نوک بینی در جراحی دستکاری نشده فقط رو پره ها کار شده ؟؟ برای بالا بردن نوک بینی یا جمع کردن ، کوچک کردن نوک بینی بخیه ها باید حتما رو کلوملا باشه؟ چسب زدن بینی بعد از جراحی تو افتادگی نوک بینی تاثیر داره ؟
پاسخ: با سلام دو روش در جراحی بینی وجود دارد. در روش بسته برش روی کلوملا وجود ندارد ولی در روش باز این ناحیه برش میخورد. در هر دو روش نوک بینی مثل قسمت های دیگر دستکاری میشود. چسب در جلوگیری از افتادن نوک بینی تاثیری ندارد.
bulletپرسش: من 45 روز پیش عمل کردم . آیا استفاده از قرص راکوتان برای درمان جوش های صورت ، اشکالی برای بینی عمل شد من ایجاد نمی کند؟
پاسخ: با سلام با توجه به اينكه راكوتان در روند ترميم تاثير ميگذارد بهتر است تا حد امكان استفاده از آن به تعويق انداخته شود. در مورد زمان شروع با متخصص پوست و جراحتان مشورت كنيد.
bulletپرسش: سلام دکتر. من 18 سالمه و تصمیم گرفتم امسال تابستون حتما جراحی کنم ولی درحال حاضر ارتودونسی دارم مشکلی داره؟ اگه ارتودونسیمو باز کنم و پایه های ایمپلنت داشته باشم چطور؟
پاسخ: با سلام معمولاً مشكلى وجود ندارد با اين حال حتماً از دندانپزشكتان اجازه بگيريد.
bulletپرسش: سلام آقای دکتر من حدود 5 ماه پیش بینیمو عمل کردم و مشکلم پرهای آن بود که کوچک شود اما بعد از عمل قسمت پرهای بینیم هیچ تغییری نکرده و بخیه هم نخورده ولی نوک بینیم تغییر کرده ولی دکترم میگه از قسمت داخل بینی از بالا دستکاری کردم که به مرور کوچیک میشه اما تغییری نمیبینم آیا این واقعیت داره می خواستم نظرتون در این مورد بدونم ممنون میشم
پاسخ: با سلام برای دبدن نتیجه نهایی جراحی بینی باید حداقل یک سال و در بعضی موارد دوسال صبر کنید. در صورتی که هنوز بعد از این زمان پره ها نیاز به کوچک کردن داشتند پزشک شما میتواند این کار را به آسانی و با بیحسی موضعی انجام دهد.

فرم ارسال پرسش

لطفا دسته بندی که در رابطه با آن سوال دارید را انتخاب نمایید.


:
:
captcha